Laatste nieuws

29-04-2016 Foto's en en Uitslagen van Blauwhuis Kings Battle

Tijdens de Kings days in Blauwhuis werd er gestreden om de King of dirt deze werd uiteindelijk gewonnen door Ron Kroonder, het zijn 2 dagen om snel te vergeten voor ons zowel qua resultaten als met het weer beide dagen wisten we niet te kwalificeren voor de finale helaas.. toch wist de organisatie de baan wel in goeie conditie te houden tussen de buien door een grote chapeau hiervoor! Ons volgende race is volgende week alweer( Donderdag 5 Mei ) in Blauwhuis dan zal Evert-Jacob #488 een poging gaan wagen!

Lees meer »

21-04-2016 Aankomende racen team Klok

Zondag 24 April zal de eerste wedstrijd op de vernieuwde baan worden gereden bij de ACON in Sint Maarten Team Klok zal hierbij aanwezig zijn Gert-Jan #152 zal dan in actie komen, volgens de Agenda pagina betekend dit ook dat Randy z'n eerste race heeft in de rodeo voor dit jaar maar dat zal nog even moeten wachten aangezien de motor nog niet klaar is hiervoor zal tijdelijk eerst een andere motor voor in plaats gaan komen dus zullen we de Cowboy nog niet aan de start gaan zien, de bedoeling is dan dat Randy de 2e wedstrijd bij de ACON in Sint Maarten gaat rijden!Met Dinsdag en Woensdag in het vizier zal ook Gert-Jan dan weer in actie gaan komen tijdens de Kings Battle days in Blauwhuis Gert-Jan reed een goeie eerste race dag(3 April) met de nieuwe stockcar in Blauwhuis en staat daarmee nu 6e in het klassement bij de FAC!Al zijn de weersvoorspellingen niet al te best hopen we dat we toch op het beste houd de websites en social media van de promotors (ACON en FAC) vooral in de gaten i.v.m. de wedstrijden kunnen worden afgelast.We zien jullie graag Zondag 24 April @ Sint Maarten en Dinsdag 26 & Woensdag 27 April @ Blauwhuis!

Lees meer »

04-04-2016 Foto's en Uitslagen Kollum 2 April en Blauwhuis 3 April

Zaterdag mocht er dan voor het eerst gereden worden met de nieuwe machine in Kollum, de instelling was eerst rustig aan te doen om zo de kinderziektes er wat uit te krijgen en om wat de auto naar het zin af te kunnen stellen.Helaas was er nog al problemen met de koppeling en de remmen waardoor Evert-jacob de snelheid van de concurrenten niet kon bijhouden. Dus het werd sleutelen Zondag morgen in Blauwhuis het team was al vroeg aan het sleutelen om de problemen met de koppeling eruit te krijgen en dat is gelukt! Gert-jan reed eerst net zoals Evert-jacob ook nog maar niet vol gas het was even aanvoelen hoe de auto het deed voor de rest ging het zeker al een stuk beter Gert-jan wist alle heats uit te rijden, en wist later zelfs het gaspedaal te gebruiken waarvoor die dient! Alleen waren de problemen met de remmen er nog hij wou niet goed remmen dus dat is nog even uitzoeken!

Lees meer »

Texel (Speedweekend) 20 en 21 Juli, aanvang beide dagen 12:00