Laatste nieuws

Foto's en Uitslagen Blauwhuis 30 Mei

Vandaag op deze Hemelvaartsdag de strijd om de Frans Twijnstra Bokaal en de Qualfier punten voor de WK op Speedway Blauwhuis, het weer was in de ochtend regen en volgens de weerberichten zou het de hele dag voor de rest bewolkt zijn, qua het weer hebben we het zeker getroffen aangezien gewoon de zon erbij was en voor de rest geen regen hebben gehad. Vandaag reed Gert-jan weer met de eigen Stockcar van Gebr. Klok Racing, lees hier het verslag en uitslagen en bekijk de foto's van deze dag.

Lees meer »

Voorbereiding Blauwhuis 30 Mei

Aanstaande Donderdag 30 Mei op Hemelvaartsdag zal Gert-jan Klok H152 weer gaan rijden met eigen stockcar, tevens voor het eerst het seizoen dat Gert-jan zelf weer gaat rijden met eigen oranje stockcar.

Lees meer »

Foto's en Uitslagen 12 Mei Sint Maarten

Vandaag op deze (Moederdag) Zondag de 12e Mei mocht Gert-jan weer gaan proberen naar 2 maanden niet te hebben gereden, het weer speelde al goed mee en met 77 stockcars op de deelname lijst beloofde het weer een mooie race dag te worden!

Lees meer »

Na 2 maanden weer aan de start....

Gert-jan zijn herstel naar het ongeluk op werk loopt nu voorspoedig 3 weken terug zijn de pennen uit de vingers gehaald. Gert-jan staat al langere tijd weer te poppelen om weer te mogen rijden! En nu is het herstel wel zo goed dat er weer kan worden geracet!

Lees meer »

Nog niet bekend i.v.m. stockcar is verkocht