Updates

November 2022

Syds de Vries

Afgelopen weekend is Syds de Vries de vader van ons team lid Johan de Vries overleden. Wij willen bij deze Johan en de familie de Vries veel sterkte toe wensen voor nu en in de komende tijd.

 

Gebr. Klok Racing team H152/H488

Lees meer »
Oktober 2022

Een zwarte dag in de Nederlandse stockcar sport....

Afgelopen Zaterdag 1 Oktober tijdens de laatste race dag in Blauwhuis is onder de race H8 Martin Verhoef getroffen door een hartinfarct, na een reanimatie is hij overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek. Daar is hij op de IC Afdeling terecht gekomen en werd Martin in coma gehouden.

Nu 2 dagen verder kregen we vandaag Maandag 3 Oktober het volgende trieste bericht van de familie van Martin Verhoef.

Vandaag op 3 oktober is onze vader Martin Verhoef op 63 jarige leeftijd overleden. Na zijn hartaanval heeft hij op de IC gelegen waar hij vervolgens vannacht nog een hersenbloeding heeft gekregen, waardoor er geen kans meer was op herstel.

Wij hebben nog afscheid van hem kunnen nemen.

Verdere informatie volgt later.

Namens familie en vrienden, zijn kinderen.

Lees meer »
September 2022

Team maakt zich klaar voor de laatste race van 2022

Het team maakt zich gereed voor de laatste race van het jaar op Zaterdag 1 Oktober op de baan van Speedway Blauwhuis hier rijden wij de laatste race van dit seizoen.

Deze race dag staat niet alleen in het teken van de ontknoping van het club kampioenschap ook zal deze dag in het teken staan van het Open Fries Kampioenschap met de finales onder kunstlicht aanvang van de races is 14:00

Lees meer »

Wereld Kampioenschap Ipswich 10 September 2022

De dag naar Mildenhall waren we in Ipswich waar vandaag het grote Wereld Kampioenschap werd georganiseerd van de Brisca Stockcars F1 en aangezien het op asfalt is hebben we zelf niet deel genomen en dus waren we erbij als toeschouwers!

Hoogtepunten van de dag we stonden naast King John Lund #53 (8x Wereld Kampioen) in het rennerskwartier. En een nieuwe wereldkampioen is gekroond Charlie Sworder #5!

Lees meer »

Foto's en Uitslagen Hallum 27 Augustus 2022 Dirt Weekend dag 1

Vandaag Zaterdag 27 Augustus waren we klaar voor de strijd, voor 2 dagen racen met vandaag dag 1 bij de Autocross van Hallum van het Dirt weekend met uiteindelijk de grote strijd om de Stockcar F1 Bokaal op Zondag op Speedway Blauwhuis.

De baan van Hallum is omgetoverd tot een speedway baan er is in minder dan 2 weken met man en macht gewerkt aan een a-status baan met nu een boarding om de gehele baan geplaatst. Er stonden voor vandaag 38 coureurs ingeschreven en de eerste punten voor de Stockcar F1 Bokaal finale startplaatsen konden vandaag dan ook behaald worden.

Lees meer »
Augustus 2022

Aankomende racen Dirt weekend Hallum & Blauwhuis!

We kijken uit naar aankomende weekend met dan de Dirt weekend op het programma op Zaterdag 27 Augustus Hallum en de strijd om de Stockcar F1 Bokaal finale op 28 Augustus op Speedway Blauwhuis.

Hallum zal dit jaar heel anders zijn dan men gewend is, er is nu een boarding om de baan gebouwd waarbij deze baan nu ook echt wordt aangezien als een speedway baan!

Beide racen tellen mee voor het Clubkampioenschap van de FAC maar ook zal dit weekend beide dagen gaan meetellen voor de startopstelling voor de uiteindelijke grote finale op Zondag waarin er wordt gestreden om de StockcarF1 bokaal die Gert-jan dan zal moeten gaan verdedigen! Gert-jan wist deze bokaal te winnen in 2019 waarbij nu de 3e editie zal worden gereden om deze bokaal.

Lees meer »

Foto's en uitslagen Mildenhall 6 & 7 Augustus 2022

Dit weekend waren we naar de laatste keer WK weekend van 2019 weer in Engeland. Dit keer toch wel een heel bijzonder baantje namelijk Mildenhall stadium, hier reden we tevens voor de eerste keer, hier werd dit weekend dan ook 2 dagen gereden.

Met in totaal 34 coureurs op de startlijst waarvan wij en team Winands #575 afkomstig uit Friesland/Nederland werden we dan ook door Engelse toeschouwers gezien als de overseas drivers.

Lees meer »

Dit weekend racen we in Mildenhall Engeland!

Dit weekend van 6 & 7 Augustus zullen we voor het eerst naar 3 jaar weer aan de start staan in Engeland. Hier zal 2 dagen worden gereden op de baan van Mildenhall stadium. Dit wordt tevens de eerste keer dat we op deze baan zullen rijden!

Hier onder de rijders lijst voor beide dagen.

BriSCA F1 Stock Cars - 34 cars

1 Tom Harris
16 Matt Newson
18 Daniel Ford
20 Liam Gilbank
32 Chris Farnell
55 Craig Finnikin
72 Carl Winkworth
78 Lewis Galer
83 Darren Clark
127 Austin Moore
H152 Gert-jan Klok
166 Bobby Griffin
191 Joshua Smith
211 Phoebe Wainman
215 Geoff Nickolls
242 Joe Nickolls
249 Jonathon Gibson
268 Richard Woods
276 Mark Poole
289 Jake Walker
326 Mark Sargent
335 Mark Woodhull
372 Colin Goodswen
415 Russell Cooper
420 Jamie Huckfield
448 Jason Eaton
463 James Morris
515 Frankie Wainman Jnr
525 Nigel de Kock
526 Finlay Sargent
533 Callum Oakes Kitson
541 Willie Skoyles Jnr
548 Daniel Brooke
H575 Yoren Winands

Lees meer »