Updates

Maart 2023

Voor uit kijken Eerste race 2023!

Over precies 2 weken gaan we weer los en het nieuwe race seizoen in knallen, daarom hier even een kleine intro wat men allemaal kan gaan verwachten op deze Eerste Paasdag 9 April op Speedway Blauwhuis, waar iedereen weer begint op 0 punten voor het nieuwe baan kampioenschap van 2023.

Lees meer »

Stockcar feest Gebr. Klok Racing

Afgelopen weekend op 4 Maart hebben we een stockcar feestje georganiseerd dat we samen met onze sponsors, vrienden en bekenden hebben gevierd hier wat foto's van deze mooie feest avond we danken iedereen voor hun komst en Andries de Vries bedankt voor de foto's.

Lees meer »
December 2022

Toon Vronik

Gisteren bereikte ons het droevig bericht dat oud Stockcar coureur #H2 Toon Vronik afgelopen vrijdag is overleden.

Lees meer »
November 2022

Syds de Vries

Afgelopen weekend is Syds de Vries de vader van ons team lid Johan de Vries overleden. Wij willen bij deze Johan en de familie de Vries veel sterkte toe wensen voor nu en in de komende tijd.

Lees meer »
Oktober 2022

Een zwarte dag in de Nederlandse stockcar sport....

Afgelopen Zaterdag 1 Oktober tijdens de laatste race dag in Blauwhuis is onder de race H8 Martin Verhoef getroffen door een hartinfarct, na een reanimatie is hij overgebracht naar het ziekenhuis in Sneek. Daar is hij op de IC Afdeling terecht gekomen en werd Martin in coma gehouden.

Lees meer »
September 2022