Updates

Juli 2024

Na het slechte weer topresultaten Speedway Blauwhuis 7 Juli

Met de hele week slecht weer en zelfs de dag ervoor besloot de organisatie toch de race dag door te zetten de baan lag er dan ook zeer goed bij. Toch kwamen er vanaf aanvang de racen beste buien aan en de baan werd naar de bui weer hersteld niet veel langer daarna weer grote buien tot wel 3 keer toe uiteindelijk werd het langere tijd droog en wist men dan ook om door te zetten.

Lees meer »
Juni 2024

Sint Maarten 9 Juni Finale winst!

Naar dat Gert-Jan zelf 2 weken in het buitenland is geweest voor zijn werk hebben we Blauwhuis vorige week moeten overslaan. En dus stonden we vandaag weer aan de start in Sint Maarten met in totaal 39 rijders aan de start. We weten nog goed dat de resultaten de vorige race in Sint Maarten ons goed heeft gedaan zou het vandaag weer zo'n dag gaan worden? Lees hier het gehele verslag met de bijbehorende foto's en resultaten onderaan de pagina is ook de re-live video van deze dag te vinden.

Lees meer »
Mei 2024

Dag 2 Kings Battle Blauwhuis 10 Mei

Naar de eerste dag van de King Battle geen punten weten te behalen voor de finale van de King of Dirt voor vandaag, moest er voor vandaag dus nog heel wat gaan gebeuren aangezien alleen de eerste heat van gisteren de punten meetelden voor de startopstelling voor de finale van vandaag.

Lees meer »

Dag 1 Kings Night Blauwhuis 9 Mei

Naar de officiële datum 26 & 27 April de Kings Battle niet kon doorgaan door de slechte weersomstandigheden, werd toch snel een oplossing gevonden voor een nieuwe datum namelijk Hemelvaartsdag 9 Mei en Vrijdag 10 Mei! Naar regen komt altijd wel weer zonneschijn en dat is wat de organisatie dus goed heeft beslist om nu de Kings Battle 2.0 te gaan organiseren.

Lees meer »
April 2024

Kings battle afgelast, nieuwe datum bekend!

De KingsBattle van 2024 zal op 9 & 10 mei plaatsvinden. Op Hemelvaartsdag zal de avondrace plaatsvinden. Op vrijdag 10 mei zal de KingsBattle op het programma staan. De klassen en aanvangstijden zijn ongewijzigd. Vanaf 27 april zal om 10:00 de inschrijving van start gaan. Deze sluit op zondag 5 mei om 23:59.

Lees meer »