Voor uit kijken naar de eerste race 2023!

Over precies 2 weken gaan we weer los met het nieuwe race seizoen, daarom hier even een kleine intro wat men allemaal kan gaan verwachten op deze Eerste Paasdag 9 April op Speedway Blauwhuis, waar iedereen weer begint op 0 punten voor het nieuwe baan kampioenschap van 2023.

Deze race dag gaat ook mee tellen voor het kwalificeren van het Wereld Kampioenschap die dit jaar wordt gereden op 9 September in Northampton(gravel baan), en ook voor het World of Dirt kwalificatie strijd kan men weer punten behalen waarvan dit jaar de Finale zal worden gereden op 2 Juli te Speedway Blauwhuis. De uiteindelijke finale op deze 9 April zal er gestreden worden om de Eenmalige ter nagedachtenis aan Martin Verhoef H8 memoriaal finale! Al met al verwachten we dan ook een grote opkomst er zal gaan komen, ook omdat hier men nog zijn laatste aanpassingen kunnen gaan aanpakken voor de 2 tweedaagse Kings Battle evenement die dan 2,5 week later alweer is. Voor de rest is er bij de Organisatie van Blauwhuis ook niet stil gezeten en is er ook weer hard gewerkt met name om de baan dat we vanaf dit seizoen nu ook om de hele baan kunnen staan als toeschouwers!

Klik hier voor een mooie throwback van het team van 5 jaar terug bij de openingsrace van 2018 op Speedway Blauwhuis waar Gert-jan goede resultaten behaalde als blauwdakker met uiteindelijk de finale winst!

Genoeg redenen dus als Race Teams en Race Fans om 9 April naar Speedway Blauwhuis te gaan, we hebben er weer enorm zin in en graag zien we jullie weer op 9 April!

Update 6 April: De Martin Verhoef memorial finale zal op een later moment worden gehouden dit jaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.