Updates Club van 50, Klassementen, WK Qualfier...

Nieuwe club van 50 lid erbij, en alle tussenklassementen zijn up-to date! En lopen we de Wereld Kampioenschap plaatsing nu al zeker mis?

Mogen we jullie voorstellen aan onze nieuwe club van 50 lid Louis Jaspers, bij deze ben je ook toegevoegd aan de leden namens het gehele team bedankt voor je inzet!

Wist u dat er sinds kort ook een Tussenklassementen pagina is? Alle tussenklassementen zijn helemaal bijgewerkt naar de laatste gereden race van 9 April op Blauwhuis. We proberen deze pagina zo snel mogelijk bij te werken naar elke race, om zo een iedere goed op de hoogte te houden van hoe we in alle klassementen ervoor staan!

De kwalificatie strijd voor het plaatsen van het Wereld Kampioenschap heeft Gert-jan nu 1 van de 2 gereden qualfiers gereden helaas naar de aankomende qualfier race Zondag 22 April op Sint Maarten rijden wij niet in verband met tekort tijd voor de Kings Battle op Blauwhuis, vanwege er anders teveel schade kan ontstaan moet er keuzes gemaakt worden. Daarmee lijkt het plaatsen voor het Wereld Kampioenschap van 2023 een hele uitdaging te gaan worden. Lees verdere uitleg hier onder voor het plaatsen van de WK.

Er zijn naast de 8 WK plekken(top 5 sintel/dirt + top 3 asfalt), nog 2 extra plekken te verdelen via de Wildcards. ACON Sint Maarten en Speedway Emmen hebben besloten om deze plekken toe te wijzen aan de nummers 6 en 7 in de puntenstand van de Sintel/Dirt. De winnaars van de Wildcards nemen geen deel aan de "time trials", zij starten vanaf rij 18 tijdens de WK F1 finale. Helaas zal er dus geen wildcard dus meer te verdienen zijn tijdens het winnen van de Master of shale(Emmen) / Nederlands Kampioenschap(Sint Maarten) zoals dit voorheen wel was. Dit jaar vindt de Wereld Kampioenschap plaats op de gravel/sintel baan in Northampton.

Hier onder de datums van de volgende qualfiers

Sintels/Dirt qualfiers:
25 maart – Speedway Emmen (WKQF1) X H152 niet gereden.
9 april – Speedway Blauwhuis (WKQF2)

23 april – ACON Sint Maarten (WKQF3)
6 mei – Speedway Emmen (WKQF4)
18 mei – Speedway Blauwhuis (WKQF5)
28 mei – ACON Sint Maarten (WKQF6)
11 juni – ACON Sint Maarten (WKQF7)
9 juli – ACON Sint Maarten (WKQF8)

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.