Voorbeschouwing: Hemelvaartsdag Blauwhuis

Volgende week Donderdag 18 Mei met Hemelvaartsdag staan we voor de vierde race dag van de FAC aan de start op Speedway Blauwhuis. Wat we kunnen verwachten deze dag lees je hier.

We verwachten wel weer een dikke 50 stockcars aan de start er zal dan ook voor het Wereld Kampioenschap kwalificatie/qualfier en de allerlaatste World of Dirt kwalificatie/qualfier worden gereden.

Aan het eind van de race dag zal de finale in het teken staan om de Frans Twijnstra Wisselbokaal, om deze bokaal wordt al meer dan 30 jaar voor gestreden, de regerende winnaar van deze bokaal is Mark Veenstra #181.

Naar Paaszondag stonden we 12e en nu naar 3 races(Kings battle) in Blauwhuis staan we op het moment op de 5e plaats in het club kampioenschap van de FAC, en over de tussenstanden gesproken staan we op de 28ste plek in de World of Dirt qualfier punten er zijn bij deze laatste kwalificatie dag nog maximaal 70 punten te behalen we hopen daarmee nog in de top 20 te komen zodat we de semi finale nog in de top 10 kunnen starten, kijk voor de uitgebreide Tussenklassementen ook even op deze pagina.

De aanvang van de races is om 11:30, Graag zien we jullie dan weer voor een mooie race dag!

Frans Twijnstra Bokaal

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.