Aankomend Pinksterweekend naar Lopik en Sint Maarten!

Aankomende Pinksterweekend gaan we op Zaterdag 27 Mei naar Lopik en op Zondag 28 Mei(1ste Pinksterdag) naar Sint Maarten, beide daagen tellen mee voor het ACON clubkampioenschap.

Op Zaterdag is de aanvang van de races in Lopik om 15:00 de finale op de avond zal onder kunst licht worden gereden. Vorig jaar waren we ook erbij in Lopik, toen reed Evert-jacob dit keer zal Gert-jan beide dagen in actie komen, de volgende dag op Zondag 28 Mei rijden we in Sint Maarten, de aanvang van de races in Sint Maarten zal zijn om 11:30. De punten van beide dagen tellen dus mee voor het ACON clubkampioenschap en tijdens de races op Zondag zullen de punten ook mee gaan tellen voor de WK kwalificatie/qualfiers.

We lijken de mechanische problemen aan de koppeling te hebben opgelost, en daarmee hopen we dat we het nu in de praktijk ook goed kunnen gaan uitvoeren. Met de vier Finales waar aan we nu hebben deel hebben genomen dit seizoen zijn we twee keer uitgevallen, we hopen dat we dit weekend ons omslag keerpunt kunnen gaan bereiken qua geluk, betere resultaten en dat we de wel bekende snelheid met de goede race pace weer terug mogen hebben.

De weer voorspellingen zien er goed uit en de deelnemers lijsten stromen vol we hebben er zin in! En... ''We see you on the race track!''

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.