21-04-2016 Aankomende racen team Klok

Zondag 24 April zal de eerste wedstrijd op de vernieuwde baan worden gereden bij de ACON in Sint Maarten Team Klok zal hierbij aanwezig zijn Gert-Jan #152 zal dan in actie komen, volgens de Agenda pagina betekend dit ook dat Randy z'n eerste race heeft in de rodeo voor dit jaar maar dat zal nog even moeten wachten aangezien de motor nog niet klaar is hiervoor zal tijdelijk eerst een andere motor voor in plaats gaan komen dus zullen we de Cowboy nog niet aan de start gaan zien, de bedoeling is dan dat Randy de 2e wedstrijd bij de ACON in Sint Maarten gaat rijden!

Met Dinsdag en Woensdag in het vizier zal ook Gert-Jan dan weer in actie gaan komen tijdens de Kings Battle days in Blauwhuis Gert-Jan reed een goeie eerste race dag(3 April) met de nieuwe stockcar in Blauwhuis en staat daarmee nu 6e in het klassement bij de FAC!

Al zijn de weersvoorspellingen niet al te best hopen we dat we toch op het beste houd de websites en social media van de promotors (ACON en FAC) vooral in de gaten i.v.m. de wedstrijden kunnen worden afgelast.
We zien jullie graag Zondag 24 April @ Sint Maarten en Dinsdag 26 & Woensdag 27 April @ Blauwhuis!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.