Wat staat er op de planning voor 2019?

Zoals u wel kan zien op onze Agenda van 2019 ziet u dat we wat vaker uitstapjes zullen gaan doen naar het asfalt racen, en natuurlijk de World Qualfiers gaan we op de sintel banen meepakken met Gert-jan die alles op alles zal gaan zetten!

Dit jaar zullen we gaan proberen met de sintel stockcar van Jaap Hiemstra om te kwalificeren voor de WK die dit jaar in Kings Lynn wordt gereden (gravel baan). Op onze Agenda pagina staat aangegeven waar en wanneer de WQ racen is. Ook zullen we Evert-jacob weer wat vaker in actie gaan zien dan het afgelopen seizoen op de banen.

En ja u leest het goed we gaan met Gert-jan wat asfalt racen mee pakken de bedoeling is alle racen op Lelystad te gaan rijden behalve dan 16 Juni i.v.m. dan Texel ook is. en als alles mee zit gaan we de World Cup weekend in Venray ook mee pakken.

Jaap Hiemstra heeft vanuit Engeland een asfalt stockcar gekocht(ex stockcar Sworder) en deze wordt nu helemaal klaar gemaakt voor al de 1ste race op Lelystad de 17e Maart. Bedoeling is dat Gert-jan alle racen hier mee zal gaan rijden. Bekijk hier de foto's.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.