Wat kunt u verwachten in 2020 aan updates op onze site?

We willen de bouw van de nieuwe stockcar graag nog even geheim houden u zult het dus nog even moeten doen met de foto in ons vorige bericht. En aangezien er in eerste instantie geen race updates zelf zal zijn van ons team zal het dus weer wederom wat stil zijn op de site denkt u?

Dat laatste willen we jullie als bezoeker van de site graag ontnemen,

  • Aangezien Gebr. Klok Racing in 2021 namelijk 10 jaar bestaat als team willen we dit jaar in aanloop naar de 10 jaar Gebr. Klok Racing elke maand een terug blik van de Gebr. Klok Racing plaatsen. dit willen we dan proberen te plaatsen bij elke 1e dag van de nieuwe maand en dan vanaf April 2020 tot en met November 2020 te plaatsen. Dit zal dan ook geplaatst worden onder het kopje ''Updates''
  • Sponsors in het daglicht zetten, aangezien we niet in eerste instantie nog niet rijden in 2020 kunnen we onze sponsors ook niet aantonen op de races en daarom zullen we dit wat meer onder de aandacht gaan brengen op de site.
  • En natuurlijk mochten er tussendoor andere updates zijn zullen we die sowieso gaan plaatsen.

En nog een tip! onder Updates kunt u vanaf 2016 al onze race verslagen foto's, terug vinden en dat kan ook altijd even leuk zijn om terug te lezen of zien.

Mocht u nog ideeën of tips hebben voor onze site is dat natuurlijk ook altijd welkom onder ons email adres gebrklok@gmail.com

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.