Terugblik Gebr. Klok Racing 2/8 maand: Mei

In aanloop naar 2021 waarin Gebr. Klok Racing 10 jaar zal bestaan gaan we dit jaar in elke maand een terugblik doen op de gebeurtenissen van Gebr. Klok Racing, dat kan zijn een leuke gebeurtenis maar ook mindere leuke gebeurtenissen.

Terugblik Sint Maarten 10 Juli 2011

Ons 2e terugblik in deze nieuwe maand was ook in het eerste race jaar dat de Gebr Klok Racing actief was, Op 10 Juli 2011 tijdens de race bij de ACON in Sint Maarten.

Op deze foto ziet u het goed namelijk beide achterbanden van Gert-jan Klok zijn stockcar er af gegaan tijdens het op rijden van de baan in de 4e heat conclusie was inderdaad de beide banden waren nooit vast gemaakt door een monteur! Hiermee werden dus zure punten voor de finale vergooid, waardoor uiteindelijk de hele dag al niet lekker ging en geen finale en al met al een goede leer moment dus om alles even goed vast te draaien naar elke race voor de volgende keer! En 1 ding stond vast en dat was dat Gert-jan de grote clown was in deze heat.

Uitslagen deze dag waren een 17e plaats, een DNF en een heat niet gestart waardoor dus ook geen finale kon worden gereden.

Foto met dank aan te-crossen.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.