Terugblik Gebr. Klok Racing 5/8 maand: Augustus

In aanloop naar 2021 waarin Gebr. Klok Racing 10 jaar zal bestaan gaan we dit jaar in elke maand een terugblik doen op de gebeurtenissen van Gebr. Klok Racing.

Terugblik Evert-Jacob sloot ervaring Sint Maarten

De sloten en greppels langs de buiten baan van de baan zien we steeds meer verdwijnen aangezien vele coureurs, promotors, en fans zich er aan storen dat het niet meer van deze tijd is en het materiaal waar tegenwoordig mee wordt gereden natuurlijk ook al zeer prijzig is. Zo zien we nu nog steeds meerdere banen een boarding om de baan wordt geplaatst naar Blauwhuis, Sint Maarten heeft ook nu ook Kollum sinds vorig jaar de baan daarop aangepast.

We nemen u even mee terug naar 2013 tijdens Nederlands Kampioenschap 's dag in de maand Augustus, hier onder op de foto's ziet u het al.. Het is Evert-jacob die zijdelings met Peter Ruig over de finish gaat in de heat waarbij Evert-jacob aan de buitenkant zat en dus het publiek een grote douche gordijn gaf! Evert-Jacob eindigde daarmee met 0,176 verschil achter de nr 1 Peter Ruig #55. Sinds 2016 heeft Sint Maarten ook de knoop door gehakt en wordt er sinds dien ook met een boarding om de baan gereden op het ACON circuit van Sint Maarten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.