Terugblik Gebr. Klok Racing 6/8 maand: September

In aanloop naar 2021 waarin Gebr. Klok Racing 10 jaar zal bestaan gaan we dit jaar in elke maand een terugblik doen op de gebeurtenissen van Gebr. Klok Racing.

Terugblik Dirtweekend en Stockcar F1 Bokaal winst in 2019!

Deze maand kijken we terug naar wat precies een jaar (vandaag 1 September) gebeurde, Gert-jan die tijdens het Dirt weekend Hallum en Blauwhuis de grote Stockcar F1 bokaal wist te winnen!!

Het begon allemaal op Zaterdag 31 Augustus in Hallum hier waren ook mooie races met veel actie met nog de greppel/sloten om de baan hier gingen er deze dag veel in ook bijna ging ook Gert-jan(kijk foto) hij wist er uiteindelijk wel uit te blijven. Hij haalde een 4e, 7e, en een keer uitvalbeurt in de heats en behaalde goede resultaat met in de finale een 3e plaats Pieter Langeveld werd 2e de winst ging naar Jacob de Vries #453.

Klik op de Button voor een uitgebreider verslag, uitslagen en foto''s van deze dag.

Dus we gingen volle moed naar de 2e dag in Blauwhuis! Met wederom grote opkomst aan rijders hadden we vandaag ook 2x een finale in verband met de shoot out voor de silver roof die op dak kleur werd gestart en daarna kwam dan nog de finale voor de Stockcar F1 Bokaal die werd gestart op punten over het hele weekend. Gert-jan had vandaag ook weer een goede pace en wist 2 heats al op zijn naam te zetten! de 3e heat moest die uitvallen vanaf de 2e plaats door lekke band. en toen de finales.. eerst kwam de dag finale die meetelt voor de Silver Roof punten Gert-jan ging hier ook als een raket en rekende net zoals in de heats gewoon af met de shoot out rijders die voor de zilveren dak streden alleen Wybe de Vries was hem nu te snel af en won de finale Gert-jan werd keurig 2e! Naar de dag finale winst van Blauwhuis moest er getost worden met een munt tussen de dag finale winnaar van gister in Hallum Jacob de Vries en de dag finale winnaar van deze dag op Blauwhuis Wybe de Vries want zij mochten dan sowieso op de eerste start rij starten tijdens de finale van de stockcar f1 bokaal hieruit werd dan bepaald wie binnenkant of buitenkant eerste start rij moest starten. De winnaar van de Stockcar F1 bokaal vorig jaar Jelle Tesselaar kon hem niet verdedigen door teveel schade.. Het was Gert-jan die 4e rij aan de binnenkant mocht starten, het waren de beide ''De Vriesen'' op de eerste rij fataal ze kwamen met elkaar in de knoop met dit in het voordeel voor Gert-jan hij reed lange tijd 2e met goed de druk opvoeren bij Pieter Langeveld het was een prachtig gevecht, voor Pieter werd het op laatst toch uitvallen en Gert-jan ging naar de 1e positie en stond deze niet meer af en won de Grote Stockcar F1 Bokaal van 2019! De broertjes Tesselaars van Jelle namelijk Mark #40 (2e) en Niels #880 (3e) maakten de podium compleet en deden dan ook nog een ere ronde op de auto van Gert-jan met ook Jelle Tesselaar(winaar Stockcar F1 Bokaal van 2018) op de auto.

Klik op de Button voor een uitgebreider verslag, uitslagen en foto''s van deze dag.

Paar foto's van beide dagen..

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.