Weetjes naar een half jaar geen update

We hebben hier even wat weetjes en nieuwtjes naar dat de website al een half jaar niet is bijgewerkt.

- De Gebr. Klok weer een jaartje ouder zijn geworden, Gert jan is 30 jaar geworden op 30 Maart en Evert jacob is 33 jaar geworden op 26 Mei.

- Dat we op sociaal media nu ook te vinden zijn op Instagram klik hier voor ons Instagram pagina.

- Dat onze website alweer 5 jaar bestaat.

- De stockcar bus die we vorig jaar hebben gekocht van team Zwerversnest al een hele metamorfose heeft gekregen  van zowel binnenkant als de buitenkant.

- De kleuren en signs van de stockcar bus is mede mogelijk gemaakt door vrienden en is uit gewerkt door Kloostra Reclame. Dat we al wel kunnen verklappen dat we op de openbare weg nu ook weer te herkennen zijn met ons eigen team kleuren.

- Dat je sinds April nu ook model stockcar kan krijgen van Gebr. Klok Racing deze zijn te bestellen bij ASF klik hier voor meer model stockcars en meer info.

- Dat vader Gerrit Klok het meest  belangrijke voor in de stockcar, ook weer race klaar heeft weten te maken namelijk de motor!

- Dat op 5 Juni in Blauwhuis tijdens de training dag Gert jan en Evert jacob zelf weer even mochten racen, Gert jan heeft namelijk een heat in de oude stockcar gereden die nu Rene de Groot heeft overgenomen. En ook Evert jacob heeft een heat gereden in de stockcar van Jaap Hiemstra.

- Gebr. Klok Racing dit jaar 10 jaar bestaat het begon in 2011 allemaal met hun eerst eigen gebouwde stockcar, en dan hopen we dit jaar nog op de baan te komen met ons 3e nieuw eigen gebouwde stockcar.

- Inmiddels zit de auto in de kleur en de belettering, afgelopen weekend is die opgehaald bij onze sponsor Kerkstra Lakbehandeling, voor de blanke lak.

- Dat we ons nu weer kunnen richten op het verder afbouwen van de stockcar.

- Nu dat er naar 30 Juni weer wat meer mag i.v.m. de Corona maatregelen er weer gauw races worden verwacht met publiek en we dus snel binnenkort ons eerst race datums kunnen toevoegen aan de Agenda.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.