Gert-jan klok wederom uit de running?!

Gisteren 8 Mei werd er weer gereden voor de 2e race in Sint Maarten, ook Klok Race Parts was met de stockcar bus aanwezig maar dan wel zonder de stockcar.. reden?! Een blessure duim voor de coureur Gert-jan Klok.

En dus zit die weer in het zelfde schuitje als 3 jaar terug zou je denken klik hier voor de flash back bericht van Maart 2019, Maar gelukkig is het allemaal nog niet zo erg als toen.

Voor de oplettende bezoekers bij de races etc. was het misschien al opgevallen dat Gert-jan met tape om zijn hand liep dit was namelijk 2 weken terug gebeurd tijdens de eerste race van 24 April in Sint Maarten waarbij de duim wat raar in het stuurwiel terecht was gekomen tijdens de race zelf, dit werd meteen na de heat verholpen met wat tape er om. Even een klein beetje tape eromheen En daar gaat ie weer!! Waren dan ook de woorden die Gert-jan zei tegen de pitreporter Meindert Acda.

Tot dat afgelopen week toch maar werd besloten om eens foto's en echo's van te laten maken aangezien het wel dik bleef en wat ondragelijk was. En om het lang verhaal kort te houden is dat ze denken dat het gescheurd is en niet helemaal dwarsdoor waardoor een operatie niet nodig zal zijn, maar wel even een paar weken de hand in het gips zal moeten blijven. Dus dat is al goed nieuws. De eerst volgende race die op de Agenda staat is Speedway Blauwhuis op 26 Mei dus we hebben nog even om aan te kijken hoe de situatie er dan voor staat.

Gert-jan Klok met de getapte duim, tijdens de Kings Night 26 April op Speedway Blauwhuis.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.