Foto's en uitslagen Mildenhall 6 & 7 Augustus 2022

Dit weekend waren we naar de laatste keer WK weekend van 2019 weer in Engeland. Dit keer toch wel een heel bijzonder baantje namelijk Mildenhall stadium, hier reden we tevens voor de eerste keer, hier werd dit weekend dan ook 2 dagen gereden.

Met in totaal 34 coureurs op de startlijst waarvan wij en team Winands #575 afkomstig uit Friesland/Nederland werden we dan ook door Engelse toeschouwers gezien als de overseas drivers.

Foto met dank aan Colin Casserly: Mooi binnendoor bij Russel Cooper #415 en James Morris #463

Zaterdag 6 Augustus

Omdat er geen echte race verslagen zijn kunnen we het wel even kort samen vatten.

In de heat vele opstoppingen en zoals Gert-jan het vaak op de banen in Nederland kan wist die het nu ook te doen in Engeland door tussendoor te glippen en mooi achter de huidige Wereld Kampioen Tom Harris #1 door het veld te rijden. Uitslag van deze heat 5e plaats en dus geplaatst voor de finale van deze dag. In de finale helaas geen goede grip meer uiteindelijke en door de nr 1 op een ronde afgevlagd als 11e in de finale. In de Grand national de snelheid zat er goed in en we gingen erg snel en gefinisht op een 9ste plaats.

Heat Resultaat
Heat 5e
Finale 11e
Grand National 9e

Zondag 7 Augustus

In de heat gefinisht als 9e waarbij geen top 8 klassering dus moesten we het in de herkansing race doen. In de Consolation(herkansing) heat gefinisht als 6e en daarmee geplaatst voor de finale. Met nieuwe banden aan de start in de finale gedurende de race geen remmen meer en daarmee naar 8 ronden uitgevallen.. De grand national laatste race van het weekend 5 ronden mogen racen daarna wederom uitgevallen dit keer met een kapotte bak kijk ook foto in het fotoalbum.

Foto met dank aan Peter Barber

Heat Resultaat
Heat 9e
Consolation 6e
Finale DNF
Grand National DNF

Foto album van het gehele weekend

Foto's ook met dank aan de Engelse fotograven Colin Casserly, Peter Barber, Top Banana Motorsport Photography

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.