Wij bedanken al onze sponsoren en iedereen die dit alles mede mogelijk heeft gemaakt voor deze mooie race jaar, en bij deze wensen we jullie Prettige Kerstdagen en een Gelukkig nieuw jaar toe!

* Binnenkort zal er weer een update komen op de website betreft het afgelopen race seizoen van 2019.

Laatste nieuws

26-05-2017 Foto's en Uitslagen van Blauwhuis 25 Mei

Vandaag deze Hemelvaartsdag op een zon overgoten Blauwhuis werd er gestreden met 50 andere concurrenten om de Frans Twijnstra Bokaal en Gert-Jan had vandaag het roer weer in handen om met name zijn kop positie te behouden in het Punten klassement van de FAC.De 1ste manche ging de H152 lekker vlot naar voren hier en daar werden er beste tikken uitgedeeld met nog 3 ronden te gaan had Gert-Jan de eerste plaats te pakken totdat die een beste tik kreeg van Rutger Valk #27 waarbij meteen over en uit stil stond tegen de vangrail de schade was zo groot dat er niet meer door kon worden gereden dus, en dit was de 2e DNF(did not finished) voor de H152 van 2017.De 2e manche was de auto gelukkig weer op tijd gereed gemaakt door het team deze race had 2x een neutralisatie door 2 coureurs die op dak gingen en dit waren niet de eersten en ook niet de laatsten op deze dag die op dak lag in de stockcars deze race werd Gert-Jan uiteindelijk 6e.De 3e manche mooie gevechten ook weer en hier haalde Gert-Jan meer uit en het was Gosse Hoekstra die de vorige manche al had gewonnen op dit moment lag die weer 1, Gert-Jan leek even weg te zakken bij Gosse weg misschien was dit een tactiek om de banden te sparen tot dat ze in de laatste bocht af kwamen probeerde Gert-Jan nog een Last Bender te geven helaas kwam hij er net niet bij en werd toch nog net 2e voor Louw Wobbes.De finale de strijd om de Frans Twijnstra Bokaal veel pech momenten Gert-Jan kwam hier ook 2x in de rondte te staan maar wist wel zijn weg te vervolgen met wel 4 herstarts werd uiteindelijk Gert-Jan als 7e afgevlagd. Pieter Langeveld #155 van Texel won de Frans Twijnstra Bokaal.Gert-Jan behoud naar deze race ook de leidende positie in het FAC Klassement van de 4 gereden race-dagen zijn er nog 4 racedagen te gaan bij de FAC.Morgen 27-05-2017 zijn we in Noordbergum we gaan dan meedoen aan een demonstratie samen met andere stockcar concurrenten.

Lees meer »

17-05-2017 Foto's en Uitslagen van Sint Maarten 14 Mei

Er werd toch besloten om met het team af te reizen naar Sint Maarten, en vandaag mocht de 488 Evert-Jacob dan ook rijden de uitslagen zijn zeker niet onverdienstelijk van de 56 stockcars die er reden werd Evert-Jacob uiteindelijk keurig 17e over de hele dag verdere info of verslag over deze dag heb ik helaas niet voor u we moeten het doen deze x met de Foto's en de Uitslagen (onze excuses).De volgende race zal zijn in Blauwhuis waar zal worden gestreden om de Frans Twijnstra bokaal tijdens Hemelvaartsdag op Donderdag 25 Mei graag zien we jullie daar weer!

Lees meer »

28-04-2017 Wederom Succesvolle dag 2 op Blauwhuis!

Vandaag ook wederom een succesvolle dag weer voor Gert-Jan! Alle coureurs reden vandaag 2 heats en de puntbesten over beide dagen mochten dan gaan deelnemen aan de King of Dirt finale.De eerste heat begon het alleen nog slecht al vroegtijdig naar paar ronden werd de auto al naar het binnenterrein gestuurd i.v.m. problemen aan de vooras en remklauw, er kon rustig gesleuteld worden want er zaten nog heel wat heats tussen tot de #152 weer op de baan moest ander halfuur later mocht Gert-Jan weer de baan op en nu hopen of er wat meer uit te halen was en dat gebeurde de 1 na de andere werd weer lekker ingehaald en op het moment dat de 2e plaats er was kon Gert-Jan nog net #855 ontwijken die zijn vooras kapot van ging met nog een paar ronden wist Gert-Jan de op dat moment nr 1 liggende Jan Kuin ook te pakken en wist hij zo rustig aan met koel hoofd de race uit te rijden en als 1ste te finishen. De Finale was Gert-Jan dus voor geplaatst en mocht 8ste rij binnenkant starten. Hij wist zich goed te houden op de baan en er kwam een herstart op dat moment lag Gert-Jan 11e zo wist Gert-Jan weer wat plaatsjes naar voren te komen tot er weer neutralisatie kwam en op dat moment was Gert-Jan 6e met daarvoor 215, uk55, 29, 228, uk212, uiteindelijk bleef Gert-Jan bij deze plek hangen en werd nog wel door de King of Dirt 2016 ingehaald Ron Kroonder die finishde als 5e en Gert-Jan werd uiteindelijk 6e. Jan-Roelof Wijbenga kwam als eerste over de streep en pakte de King of Dirt 2017! Ook een leuk weetje is na de 3 racedagen die Gert-Jan nu dit jaar heeft gereden, is dat hij nu de leiding in het Clubkampioenschap bij de FAC heeft overgenomen!

Lees meer »

27-04-2017 Succesvolle Kings Night in Blauwhuis

Een succes volle avond voor Gert-Jan Klok tijdens deze Kings Night Woensdag(26-04) avond in Blauwhuis! Er werd volgens het Engelse systeem gereden de eerste 7 in de Heats plaatsten zich dan ook automatisch al voor de Finale voor vanavond. In de Consolation is er een herkansing race om in de Finale te komen, en naar de Finale hadden we nog als toetje de Grand National.

Lees meer »

04-04-2017 Voorbereiding eerste racen 2017

Hier wat foto's van de werkzaamheden ter voorbereiding voor het nieuwe race seizoen 2017! Zowel de Bus als de Stockcar wordt goed aangepakt ( kijk foto's ).We staan eerste Paasdag (16 April) aan de start in Blauwhuis met Gert-Jan #152 en de tweede Paasdag (17 April) staan we aan de start in Kollum met Evert-Jacob #488.We hebben er weer ontzettend veel zin in en zien jullie tot bij 1 van de racen!

Lees meer »