Laatste nieuws

01-04-2016 Foto's van onze nieuwe stockcar!

Met trots presenteren we jullie onze nieuwe stockcar, morgen zal Evert-Jacob #488 voor het eerst aan de start staan in Kollum, en Zondag zullen we aan de start staan in Blauwhuis met Gert-Jan #152 achter het stuur we bedanken al onze sponsoren en club van 50 leden die dit mede mogelijk hebben gemaakt!!

Lees meer »

17-03-2016 Gert-Jan rijd in de #226 op Emmen

De nieuwe stockcar zal volgende week naar Ommen worden gebracht voor de belettering dus zal zal er nog niet met de nieuwe stockcar worden gereden aankomende Zaterdag. Dankzij Team van der Iest mag Gert-jan aankomende Zaterdag in de oude stockcar van Pieter van der Iest gaan rijden.

Lees meer »

02-03-2016 Sneak preview

Hier een kleine sneak preview van de nieuwe stockcar! Zodra de stockcar helemaal klaar is tot in de puntjes zal het totale plaatje worden gepubliceerd, voor nu moeten jullie het dus nog even met deze foto doen van de vooras.

Lees meer »

07-02-2016 Laatste Updates rondom team klok

In de wintermaanden is er zeker niet stil gezeten bij het team er is hard gewerkt aan een nieuwe stockcar, van de week is de stockcar naar de straaler gebracht en is dan klaar voor de kleuren! Als alles meezit zal 19 Maart de eerste race worden gereden met de nieuwe stockcar in Emmen!

Lees meer »

Texel (Speedweekend) 20 en 21 Juli, aanvang beide dagen 12:00