Wij bedanken al onze sponsoren en iedereen die dit alles mede mogelijk heeft gemaakt voor deze mooie race jaar, en bij deze wensen we jullie Prettige Kerstdagen en een Gelukkig nieuw jaar toe!

* Binnenkort zal er weer een update komen op de website betreft het afgelopen race seizoen van 2019.

Laatste nieuws

08-05-2016 Foto's en Uitslagen Blauwhuis 5 Mei

Donderdag 5 Mei reed Evert-Jacob zijn 2e wedstrijd met de nieuwe stockcar en dit was de eerste keer op Blauwhuis met eigen auto hij wist zich goed naar voren te knokken en behaalde bijna al de snelste ronde tijd hij reed net als Martin Verhoef ook een 15,9 in een rondetijd, helaas in het begin even in de rondte gegaan maar heeft zijn weg wel weer weten te volgen en als 13e weten te finishen. De 2e heat was het ook hier en daar weer knokken en hier had ook een mooie eindklassering in kunnen zitten door de vele uitvallers helaas werd Evert-Jacob in de rondte gedrukt door Christiaan Weijenberg #380 die bij Evert-Jacob in de zijrek reed van de 10 auto's die wist te finishen werd Evert-Jacob toch 9e. De 3e heat was ook een harde race met uitkomen 2e bocht naar de binnenkant van de baan bij de banden op Evert-Jacob wist uiteindelijk uit de drukte te komen en weer zijn weg te vervolgen ook deze werd toch nog keurig uitgereden op een 11e plekje. De Finale was meteen al bij begin dat race moest beginnen iets niet goed en daarom werd auto meteen al aan de kant gezet. Al met al weer een leerzaam dagje! Ons volgende race zal niet 1ste Pinksterdag 15 Mei in Sint Maarten zijn, maar 2e Pinksterdag in Kollum Evert-Jacob #488 zal dan gaan strijden om de Pinksterbokaal!

Lees meer »

29-04-2016 Foto's en en Uitslagen van Blauwhuis Kings Battle

Tijdens de Kings days in Blauwhuis werd er gestreden om de King of dirt deze werd uiteindelijk gewonnen door Ron Kroonder, het zijn 2 dagen om snel te vergeten voor ons zowel qua resultaten als met het weer beide dagen wisten we niet te kwalificeren voor de finale helaas.. toch wist de organisatie de baan wel in goeie conditie te houden tussen de buien door een grote chapeau hiervoor! Ons volgende race is volgende week alweer( Donderdag 5 Mei ) in Blauwhuis dan zal Evert-Jacob #488 een poging gaan wagen!

Lees meer »

21-04-2016 Aankomende racen team Klok

Zondag 24 April zal de eerste wedstrijd op de vernieuwde baan worden gereden bij de ACON in Sint Maarten Team Klok zal hierbij aanwezig zijn Gert-Jan #152 zal dan in actie komen, volgens de Agenda pagina betekend dit ook dat Randy z'n eerste race heeft in de rodeo voor dit jaar maar dat zal nog even moeten wachten aangezien de motor nog niet klaar is hiervoor zal tijdelijk eerst een andere motor voor in plaats gaan komen dus zullen we de Cowboy nog niet aan de start gaan zien, de bedoeling is dan dat Randy de 2e wedstrijd bij de ACON in Sint Maarten gaat rijden!Met Dinsdag en Woensdag in het vizier zal ook Gert-Jan dan weer in actie gaan komen tijdens de Kings Battle days in Blauwhuis Gert-Jan reed een goeie eerste race dag(3 April) met de nieuwe stockcar in Blauwhuis en staat daarmee nu 6e in het klassement bij de FAC!Al zijn de weersvoorspellingen niet al te best hopen we dat we toch op het beste houd de websites en social media van de promotors (ACON en FAC) vooral in de gaten i.v.m. de wedstrijden kunnen worden afgelast.We zien jullie graag Zondag 24 April @ Sint Maarten en Dinsdag 26 & Woensdag 27 April @ Blauwhuis!

Lees meer »