Wij bedanken al onze sponsoren en iedereen die dit alles mede mogelijk heeft gemaakt voor deze mooie race jaar, en bij deze wensen we jullie Prettige Kerstdagen en een Gelukkig nieuw jaar toe!

* Binnenkort zal er weer een update komen op de website betreft het afgelopen race seizoen van 2019.

Laatste nieuws

Foto's en Uitslagen 7 April Blauwhuis

Zondag 7 April stonden we dan aan de start tijdens de eerste wedstrijd op Speedway Blauwhuis met Evert-jacob in de eigen oranje stockcar, het team heeft hard gewerkt om de auto spik en span aan de start te krijgen voor Blauwhuis.

Lees meer »

Foto's en Uitslagen 17 Maart Lelystad

Zondag 17 Maart waren we met Team Hiemstra afgereisd naar het Midland circuit in Lelystad voor het debuut met de asfalt stockcar! De voorgaande avond hebben we de stockcar nog op tijd klaar kunnen krijgen voor de Opening race.De weersomstandigheden waren erg slecht in begin van de ochtend/middag daarom moesten we de eerste heat dus ook al meteen op natte baan rijden gelukkig hebben we later de dag het zonnetje erbij gehad en konden we uiteindelijk nog op een droge baan de volgende manches rijden. Er waren in totaal 9 Stockcars aan de start.

Lees meer »

Training 3 Maart Emmen

Zondag 3 Maart mochten we trainen op Speedway Emmen het weer zat niet mee, maar we konden wel even testen hoe de auto zou aanvoelen, helaas heeft Gert-Jan maar 1x kunnen rijden er waren problemen met het gas geven die nogal haakte en ook 't sturen was nog niet zo als het moest zijn, helaas kenden we deze probleem van de besturing nog van vorig jaar die zich nog steeds voor deed.

Lees meer »