Wij bedanken al onze sponsoren en iedereen die dit alles mede mogelijk heeft gemaakt voor deze mooie race jaar, en bij deze wensen we jullie Prettige Kerstdagen en een Gelukkig nieuw jaar toe!

* Binnenkort zal er weer een update komen op de website betreft het afgelopen race seizoen van 2019.

Laatste nieuws

06-05-2018 Update Gebr. Klok stockcar

Na de vele schade van de Battle Night is het team druk bezig geweest met alles te herstellen met behulp van anderen! Nog niet compleet klaar maar op hemelvaartsdag staat Gert-jan weer aan de start in Blauwhuis met de oranje machine!

Lees meer »

27-04-2018 Pechdag Kings night Blauwhuis

De Kings night werd gisteren gereden met Gert-Jan die in de eerste groep van start mocht, de start was goed en was goed op weg naar voren tot naar zo'n 5 ronden kreeg die een witdakker Auke Osinga #592 voor zich deze maakte nogal rare slingerende bewegingen op het rechte stuk, Gert-jan zou hem in de bocht een zetje geven tot Gert-Jan net aan de buitenkant kwam en zo samen met Auke de boarding in ging met als gevolg Gert-Jan op zijn zij tegen de boarding... De gele vlag werd meteen gegeven helaas klapte er Tom Maris #161 nog in de onderkant van de stockcar, Gert-Jan zelf stapte heelhuids uit en was allemaal onder controle maar de auto heeft teveel schade(kijk foto's) opgelopen om nog mee door te rijden geen oliedruk etc.

Lees meer »