Laatste nieuws

23-02-2018 Winterstop bijna voorbij...

De winter stop is dan nog wel bezig maar over een week staat de Racing Expo alweer voor de deur, op deze race beurs is ook een stockcar te bewonderen die deze winter is gebouwd door de Gebr. Klok.. foto's volgen naar de racing epo!Wij zullen dit jaar weer wedstrijden gaan rijden in Blauwhuis, Texel en een paar wedstrijden in Sint Maarten. Ons doel is natuurlijk de Grading weer op te hogen en weer mee te kunnen strijden om het Clubkampioenschap.Halverwege het race seizoen is het de bedoeling dat Jelmer Plantenga met zijn eigen Stockcar F2 op de baan zal komen.De website is ook weer onder handen genomen, zo zijn de meeste pagina's weer ververst, en hopen we jullie hiermee weer voldoende op de hoogte te kunnen houden.We hopen jullie weer te zien tijdens ons eerste wedstrijd dag op 1 April in Blauwhuis!

Lees meer »

08-03-2018 Winterproject voor Jaap Hiemstra

Zoals jullie hebben kunnen zien stond de nieuwe stockcar van Jaap Hiemstra op de Racing Expo in Leeuwarden, dit is een frame dat afkomstig is uit Engeland de frame is helemaal aangepast en compleet verbouwd door de Gebr. Klok in de wintermaanden.Bekijk de foto's want foto's zeggen soms meer dan in woorden.

Lees meer »

24-10-2017 Foto's & uitslagen Kings Lynn 21 Oktober

Gister op 21-10-2017 mocht Gert-jan Klok #152 zelf naar 2 maand niet te hebben geracet, het weer gaan proberen en tevens ook de laatste race voor ons van 2017 en deze werd gereden in Kings Lynn (Engeland)!De eerste heat die werd gereden bestond uit de wit en geel dakkers van Engeland + alle Nederlandse coureurs maakt niet uit welk dak kleur je bent, dus Gert-Jan mocht ook deelnemen in deze heat met zijn blauw dak. Hij wist goed mee te komen in de achtervolging met Rick Wobbes H14 naar voren te komen totdat Gert-Jan bij een stilstaande auto opreed en hierdoor wat tijd verloor wel weer weten door te kunnen rijden later kwam er ook nog iemand in de zij waardoor ook weer even veel tijd werd verloren wel de race uit weten te rijden op een 18e plek met een lekke tank..Dus er werd vol op gesleuteld met man en macht om de stockcar weer op de baan te krijgen.. De heat waar Gert-Jan voor stond ingedeeld werd niet op gered jammer genoeg. En dus moest Gert-Jan het proberen in de herkansing race(Consolation) de stockcar was gelukkig weer helemaal ready, de Top 12 van deze heat gaat door naar de Finale.Gert-Jan reed goed mee en wist de race vlekkeloos uit te rijden en te finishen op een keurige 5e plek en daarmee zaten we ook in de finale!!De Finale dan met 1x een complete herstart door dat Sjaak Kentie H179 op zijn zij lag . Gert-Jan had een goede start tot dat er weer een koprol kwam van een coureur dit keer was het Bobby Griffin #166, Dit keer was het dus een herstart en geen complete Gert-Jan stond er lekker bij en reed de grootste gedeelte van de race wel op een 4e plaats totdat de snellere mannen er aan kwamen #445, #390, #515 etc. Gert-Jan kreeg het nu moeilijker om zijn racelijn te behouden en ging zo wat plaatsjes naar achter ook kwam #220 Will Hunter wat langzaam voor Gert-Jan op zijn racelijn en hierdoor kwam er dus een opstootje en daarmee bedacht Gert-jan zich niet en zette hij meteen Hunter #220 vol in de boarding, Hunter bedacht hem ook niet en kon ook door en hij pakte meteen in de volgende bocht Gert-Jan vol terug en deze keer was het dus de boarding in voor de H152( kijk foto's )... Al met al er werd echt stockcar gereden!! Gert-Jan kon nog wel door racen maar moest later toch afhaken met een lekke band.De Grand National de laatste race van deze race avond in Kings Lynn met ook weer mooie racerij keurig de race weten te rijden en rond de 6e plaats te blijven rijden wist Gert-Jan uiteindelijk ook keurig op een 6e plaats te finishen! En mochten we uiteindelijk naar alle pech in de begin van de avond toch terug kijken op een super mooie race avond in Kings Lynn!! Ook nog een leuk weetje is dat Gert-Jan de 18e snelste tijd had te pakken deze race dag en daarmee snelste Nederlander was deze dag het scheelde 0,6 sec. met de nr 1.Volgende week zal Samantha van Empel net als vorig jaar het seizoen nog gaan afsluiten in Lelystad met de Lady's race in de asfalt stockcar van Johan de Vries #257.

Lees meer »

Nog niet bekend i.v.m. stockcar is verkocht