27 Mei Dirt track Lopik

Vandaag naar een jaar weer in Lopik aan de start met in totaal 47 andere concurrenten, het weer was heerlijk met 22 graden en de baan was in top conditie waardoor alle rijders veel grip hadden. Maar zat het geluk dit keer wel weer mee?!

Foto met dank aan TWSP

Heat 1
Een heat vol met wit en geel dakkers, naar één ronde waren we alle drie rood dakkers in deze heat al voorbij en konden we meters maken naar voren totdat naar paar ronden we vast kwamen te staan door dat Ron Verkerk #172 voor ons spinde, wel weer weten los te komen en zo veel tijd verloren waardoor we al gauw een ronde achterstand hadden, uiteindelijk zonder herstarten gefinisht als 15e en hadden we zo toch de eerste punt binnen.

Heat 2
Mooi naar voren gestreden met mooi overal door heen weten te rijden en ook deze heat geen neutralisaties uiteindelijk keurig gefinisht op de 4e positie.

Heat 3
Binnen één ronde was de snelheid er meteen uit en rollende wijs reed de H152 stockcar van de baan door geen stroom spanning meer van de accu helaas einde race.

Finale
De finale was die super op weg en al gauw waren we in het middenveld en toen maakte Teun Commandeur #627 een koprol en werd de race stil gelegd. Gert-jan lag al  keurig in het middenveld maar had helaas ineens links achter een lekke band en moest dus het race veld verlaten met een DNF(Did not finished). De rood dakker Sander Goos #236 wist zijn eerste finale winst op zijn naam te zetten in Lopik.

Foto met dank aan Patricia de Buck

Heat Resultaat
Heat 1 15e
Heat 2 4e
Heat 3 DNF
Finale DNF
Dagklassement 28e

Foto's met dank aan Patricia de Buck, Mike van der Zel fotografie, Richard de Groot, TWSP, Ra-RaRacing, Go2ASF

De mechanische problemen waren gelukkig op de accu problemen en lekke band na uitgebleven, de snelheid was er weer zoals we gewend zijn maar toch was de pechduivel er nog steeds met gespinde auto's die net voor ons tot stilstand kwamen en daardoor vast bleven haken.

We gingen wel vol goede moed op naar de volgende race dag op Sint maarten met nieuwe ronden en nieuwe kansen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.