24 Juni Speedway Emmen

Vandaag op 24 Juni reden we op Speedway Emmen puur voor de Semi/halve finale om ons te kwalificeren voor een startplek in de grote World of Dirt finale volgende week op Speedway Blauwhuis.

De semi finale startten we als 9e het was in de begin fase veel duw en trek werk Gert-jan wist zonder voor remmen deze heat als 4e te finishen en start daarmee op 2 Juli de grote finale van de World of Dirt op de 4e rij aan de binnenkant. Deze 2e semi finale werd door Marco Kandt #67 gewonnen.

Het rem probleem was weer opgelost en in de heats waren we 6e en 2 keer 8ste. Ook werd er vandaag gestreden om de Masters of shale in de finale hierbij mochten we op de 3e rij aan de binnenkant starten op basis van de gehaalde punten van vandaag helaas was de baan te nat gesproeid en was het in de eerste bocht al gedaan waarbij we met een hele groep vast stonden met grote schade als gevolg o.a. een kromme velg en schade aan de as tapje er kwam dan ook geen sleuteltijd helaas. Mark Veenstra #181 de semi finale 1 winnaar van vorige week op Texel wist vandaag ook de Masters of Shale titel finale van 2023 te winnen.

Heat Resultaat
Semi finale 2 WoD 4e
Heat 1 6e
Heat 2 8e
Heat 3 8e
Finale Masters of shale DNF

Foto's met dank aan: Pewi, Go2ASF, Jm3 Photos

Er is nog genoeg werk te doen om de auto nu weer klaar te krijgen voor volgende week 2 Juli, dan staan we aan de start op Speedway Blauwhuis!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.