Dag 2 Kings Battle Blauwhuis 10 Mei

Naar de eerste dag van de King Battle geen punten weten te behalen voor de finale van de King of Dirt voor vandaag, moest er voor vandaag dus nog heel wat gaan gebeuren aangezien alleen de eerste heat van gisteren de punten meetelden voor de startopstelling voor de finale van vandaag.

Heat 1

Baan conditie was erg weinig tot geen grip wat leidde tot wel 3 keer een complete herstart met opstoppingen de start van de race die uiteindelijk wel goed werd vrijgegeven naar paar ronden al gauw weer gebeurd voor Gert-Jan de snelheid ging eruit met als resultaat een bout van de spoorstang van de stuurde rij er af waardoor weer einde verhaal werd met alweer een uitval beurt.

Foto met dank aan RuudSwinkelsfoto.nl

Heat 2

Laatste kans om nog punten te behalen voor de finale we waren op weg naar de voorhoede van het veld ondertussen op een 4e plaats moesten we toch weer de strijd staken door wederom een lekke band. En daarmee was het einde Kings Battle voor ons helaas geen finale positie.

Heat Resultaat
Heat 1 DNF
Heat 2 DNF
Dagklassement 50e van de 62

DNF = Did Not Finished (is niet gefinisht)

Naar een totaal van 13 gereden heats dit seizoen zijn we al 9 keer uitgevallen, en daarmee kunnen we wel zeggen dat we 1 van onze aller slechtste seizoenstart die we ooit in onze race carrière hebben mogen mee maken. Daarmee dreigt naar de volgende race Sint Maarten op 19 Mei de volgende Grading/dak kleur periode de degradatie van rood dak naar blauw dak nu helaas ook erg groot te zijn.

De gifbeker was dus nog lang niet leeg helaas erg tegenvallende resultaten op die 1 na uitgereden heat waar we wel de eerste plek wisten te pakken, waarin voor de rest geen punten in was te pakken.

De felicitaties gaan uit naar de nieuwe King of Dirt Wybe de Vries #618.

Foto's met dank aan:

Sjouke Bosma, Ruud Swinkels foto, Richard de Groot, RaRa-Racing, Dsmg/Twsp, Jan Brinksma

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.