Klamer Alferink overleden

Na een kort ziekbed is gistermiddag, dinsdag 28 mei 2024 ACON medewerker en oud bestuurslid Klamer Alferink in het hospice in Schagen overleden.

Klamer is ongeveer 50 jaar bij de Acon Autocross betrokken geweest in de rol van medewerker, bestuurslid en voorzitter. Altijd gedreven aan het werk voor "zijn" Acon Autocross.

De laatste jaren was hij vooral betrokken bij het samenstellen van het informatie/programma boekje en het regelen van de feestavond bekers.

Uren praten over zijn bestuurstijd bij de Acon Autocross, zijn contact met Engelse stockcar rijders en het maken van foto’s waren zijn passie. Na een cross was Klamer degene die gelijk een artikel voor het volgende programmaboekje schreef waar hij in uitblonk en trots op was. Was het boekje klaar? Dan bracht Klamer deze overal rond tot zijn tank leeg was.

Klamer zijn gezondheid ging de laatste tijd steeds verder achteruit, gelukkig is hij wel nog in staat geweest om afscheid te nemen van zijn geliefde crossterrein en iedereen die daarbij komt kijken.

Namens Gebr. klok Racing wensen wij de nabestaanden veel sterkte toe.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.