Gebr. Klok deze week aan de start in Blauwhuis en Lopik!

Deze week naar alweer een maand niet geracet te hebben gaan we weer een poging doen tijdens de races op Speedway Blauwhuis en op de vernieuwde baan van Lopik met de rentree van Evert-jacob met avond races!

Aankomende Donderdag 26 Mei op Hemelvaartsdag zal de nr 152 Gert-jan weer gaan deelnemen tijdens de races op Speedway Blauwhuis, dit wordt alweer de 4e race-dag voor de FAC van 2022 waar ook weer zal worden gestreden om de World of Dirt qualfier punten en in de finale wordt er gestreden om de Frans Twijnstra Bokaal! Aanvang van deze race-dag is om 11:30

En mocht er niet teveel schade gaan komen na deze dag dan gaan we Zaterdag 28 Mei ook de avond races op de vernieuwde baan van Lopik meepakken, hier zal de nr 488 Evert-jacob zijn rentree gaan maken naar 3 jaar zelf niet geracet te hebben. Aanvang van deze races zal zijn om 16:00 deze race-dag wordt georganiseerd door de ACON Autocross, De finale winnaar van deze avond gaat met 1000 Euro naar huis. Het is de bedoeling dat er in de toekomst hier ook vaker zal worden gereden!

Voor meer info over deze races klik dan op de logo's hier onder.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.