10 September Northampton World Masters

Race Dag 3/3

10 September 2023 World Masters

Kwart voor 9 zouden we vanaf het hotel weer richting de baan gaan helaas was er pech met de bus door een lucht lekkage bij de luchtbalg schotel links voor, we hebben dit weer weten te preparen en net over 10 uur gingen we weer richting de baan.

Foto met dank aan Richard Minnema

We kwamen rond half 11 bij de baan aan en vandaag stond er ook weer een dikke 90 stockcars ingeschreven voor de World Masters.

Heat:
Helaas naar 1 ronde alweer de pech met een lekke band dit keer rechts voor en dus weer de auto aan de kant moeten zetten.

Het gehele weekend was het erg warm rond de 30 graden waarbij Zondag middag het weer te maken kreeg met een beste wolkbreuk met onweer en heel veel regen, wat voor ons en vele mede coureurs de das om deden om een eind van 't race weekend te breiden in verband met de baan blank stond van de water en er later op de middag nog meer regen werd voorspeld, was dit geen doen meer om te racen. De organisatie heeft na lange tijd de races toch wel weer voortgezet Craig Finnikin #55 wist de World Masters van 2023 te winnen met op de 4e plaats Koen Maris H61 als beste Nederlander.

Heat Resultaat
Heat DNF

Foto's met dank aan: Ytzen Visser, Richard Minnema

Klik hier onder op 1 van de buttons voor de verslagen en foto's van de overige race dagen in Engeland van dit weekend.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.