Foto's en Uitslagen Blauwhuis 3 Juli 2022

Vandaag Zondag 3 Juli alweer voor de 5e race dag voor seizoen 2022 op speedway Blauwhuis aan de start met kleine 50 stockcars. De weer voorspellingen qua neerslag zag er niet goed uit maar toch hielden we het vandaag droog met het zonnetje er zo nu en dan goed bij. We hadden er dan hoe dan ook weer zin in! Lees hier het verslag en de uitslagen en foto's van deze dag.

Heat 1

Prima van start moest even een beste uitwijk manoeuvre maken door Bert de Vries #20 die wat overdwars ging voor het rechte stuk, hierdoor veel tijd verloren en moesten we weer van achter uit het veld komen. Er kwam een herstart en zo was Gert-jan alweer bij Bert de Vries #20 en de andere de Vries namelijk Wybe de Vries #618. Gert-jan ging keurig in de achtervolging met Wybe naar voren en finishte als 5e.

Heat 2

Keurig naar voren weten te rijden totdat met paar ronden te gaan de stockcar in eens aan de kant werd gezet langs de boarding uitkomend bocht 4.... De stockcar werd meteen uitgezet uit eindelijk bleek het probleem te zitten bij het hart van de stockcar jawel de motor, het probleem aan de motor was een afgebroken tuimelaar.

Dus werd de stockcar ingeladen en zou de volgende dag in het hok meteen worden gekeken of er verdere schade is opgelopen aan de motor, gelukkig was dit niet het geval en bleef het bij de afgebroken tuimelaar. Dus staan we Zaterdag en Zondag over een week gewoon aan de start bij het Speedweekend op Texel!

Foto met dank aan Jm3 photos

Heat Resultaat
Heat 1 5e
Heat 2 DNF
Heat 3 DNS
Finale DNS

Foto's met dank aan Jm3 Photos, Ruud Swinkels foto, Pewi, ASF, DSMG

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.